Microsoft Store’daki en popüler ücretsiz uygulamalar


MELİH BAYRAM DEDE

Microsoft Windows işletim sistemi yüklü olan bilgisayarlara Microsoft Store üzerinden istediğimiz uygulamaları kolayca yükleme şansımız var. Microsoft Store üzerinde çok sayıda farklı uygulama mevcut. Farklı kategorilerde ihtiyacınız olan uygulamaları inceleyebilir ve ilginizi çekenleri hemen bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Çok sayıda uygulama sizi bekliyor

Bu yazıda Microsoft Store uygulama mağazasına göz atıyor ve burada en çok tercih edilen ücretsiz uygulamalardan öne çıkanları hatırlatıyorum. Şimdi gelin, uygulama yükleme, güncelleme ve kullanmayı basitleştiren Microsoft Store platformundaki en popüler ücretsiz uygulamalara birlikte bakalım:

Netflix

Ücretsiz uygulamalar kategorisine baktığımda ilk sırada Netflix’in yer aldığını görüyorum. Dünya genelinde büyük ilgi gören platformun uygulamasını bilgisayarınıza ya da tabletinize indirerek eğlence dünyasına adım atabilirsiniz. Bu zengin platformdaki film, dizi ve belgeseller arasından ilgi alanınıza göre seçim yapmak ve biraz eğlence molası vermek sizin de hakkınız. Uygulamayı buradan bilgisayar veya tabletinize indirebilirsiniz.

WhatsApp Desktop

Microsoft Store’da en çok tercih edilen ücretsiz uygulamalar listesinin ikinci sırasında haberleşme uygulaması WhatsApp Desktop yer alıyor. Bilgisayarda çalışırken iletişimimizin devam etmesi için WhatsApp Desktop uygulaması bize kolaylık sağlıyor. O nedenle bilgisayar başında telefona elimizin tekrar tekrar gitmesini önleyen bu uygulama oldukça faydalı. WhatsApp Desktop uygulamasını buradan bilgisayar ya da tabletinize yükleyebilirsiniz.

Yorumlar