Yeni yıla formda girmenize yardımcı olacak akıllı bileklik önerileri


MELİH BAYRAM DEDE

Sağlıklı bir yaşam için aktivitelerimizi raporlamak ve ona göre kendimize çekidüzen vermemiz şart. Günlük olarak attığımız adım sayısı, nabız, harcadığımız kalori, stres seviyesi, uyku kalitesi ve kanımızdaki oksijen değeri gibi temel verileri kaydetmek için akıllı bileklik sahibi olmak yeterli. Akıllı bileklikler, uygun fiyat seviyesinde ürünler olmaları nedeniyle, her zaman cazip bir elektronik oyuncak.

Kullandığımız akıllı telefonun marka ve modeli ne olursa olsun, iOS ve Android uygulama seneçekleri bulunduğundan akıllı bileklikler her cihazda sorunsuz çalışıyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı akıllı bileklik modeli öneriyor ve yeni yıla formda girmenize katkı sağlamak istiyorum. Hazırsanız, gelin hemen başlayalım:

Amazfit Band 5 Akıllı Bileklik

50 metreye kadar su geçirmez olan ve yüzme dahil 11 farklı spor modunu destekleyen Amazfit firmasının Band 5 adlı akıllı bilekliği, sağlık takibi için size eşlik etmeye aday bir ürün. Kandaki oksijen değeri, kalp ritmi, stres seviyesi, uyku kalitesi ölçümü yapabilen Amazfit Band 5, ayrıca kadınlar için özel günlerinin takibi için de yardımcı oluyor.

Oppo Band Akıllı Bileklik

Gerçek zamanlı kandaki oksijen değeri ve kalp atışı ölçme özelliğiyle dikkat çeken Oppo firmasının Band 5 adlı akıllı bilekliği, 12 farklı egzersiz modunu destekleyor. 50 metreye kadar su geçirmez olan bu ürün, yüzerken bile kullanıcısına eşlik edebiliyor.

Yorumlar