En popüler web kamerası modelleri hangileri


MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarımızda yerleşik olarak gelen kameralar, günlük iletişim ihtiyaçlarımız için yeterli gelebilir. Ancak daha yüksek kaliteli iletişim kurmak istediğimizde harici bir kamera satın alma gereği duyarız.

Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarımıza kolayca takabileceğimiz ‘webcam’ adı verilen bu ürünler, kısa sürede kurulabiliyor ve hemen kullanıma hazır hale gelebiliyor.

Bu kameralar, masaüstü bilgisayarınızın monitörünün üzerine ya da dizüstü bilgisayarınızın ekranının hemen üzerine kolayca sabitlenebilecek şekilde üretiliyor. Kameranın görüş açısı ise istenildiği gibi ayarlanabiliyor.

Bazı modeller sizi görüşmeleriniz sırasında takip ederek, her zaman görüntünün odak noktasında kalmanızı sağlıyor. Bu kameraların farklı marka ve modellerde, farklı yeteneklerde çok sayıda alternatifi bulunuyor.

Uzaktan çalışma, video konferans, uzaktan eğitim ya da internetten canlı yayın gibi farklı amaçlarla kullanılabilen bu web kameralardan satın almayı düşünenlere yardımcı olmak amacıyla en popüler modelleri listeledim. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

Logitech Brio 4K Yayıncı Webcam

İnternet yayıncıları ve profesyonel çalışanlar için üst seviye bir kamera olan Logitech firmasının Brio Stream adlı ürünü, 4K görüntü kalitesi sunmasıyla dikkat çekiyor. Otomatik gürültü engelleme ve otomatik ortam ışığı ayarlama özelliğine sahip olan Logitech Brio Stream, Logi Tune uygulamasıyla fitre seçenekleri ve üç farklı görüntüleme alanı gibi gelişmiş özellikler sunuyor. Ürünü iş amaçlı kullananlar, takvim ve Logi Dock entegrasyonu sayesinde görüntülü toplantıları daha kolay takip edebiliyor.

Yorumlar