Ev ve ofis kullanıcıları için çok fonksiyonlu yazıcı önerilerim


Çok fonksiyonlu yazıcılar, yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinası ve fotoğraf baskı makinası işlevlerini tek cihazda toplayan çözümler. Kullanışlılığı nedeniyle büyük ilgi gören, öğrenciler, evden çalışanlar ve küçük ofisler için ideal olan çok marifetli yazıcı önerilerimi bu yazıda bir araya getirdim.

MELİH BAYRAM DEDE

Bu sene üçüncü yılına giren ve tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle hem evden çalışanlar hem de uzaktan eğitime devam edenler için teknolojik donanımlara ihtiyaç ve talep arttı. Birçok kişi evlerine eğitim ya da iş ortamını kurmaya odaklanırken, masaüstü bilgisayar, taşınabilir bilgisayar ve tablet bilgisayarlar ilk sırada gelen teknolojik donanımlar olma konumunu koruyor. Bilgisayar dışında, baskı, fotokopi, tarama ve fotoğraf ihtiyaçları için çok fonksiyonlu yazıcı ürünlerine yoğun talep yaşanıyor.

Tüm ihtiyaçlar için tek cihaz yeterli

Ev ya da küçük ofis tipi yazıcılar söz konusu olduğunda tüm ihtiyaçlara cevap veren, çok fonksiyonlu çözümler öne çıkıyor. Tüm ihtiyaçlar derken, bir yazıcının farklı boyutlarda kâğıda baskı yapabilmesinin yanında, fotokopi, tarayıcı ve mümkünse fotoğraf baskısı da yapabiliyor olmasını tercih ediyor kullanıcılar. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan hem ekonomik fiyatlı hem de tüm ihtiyaçları karşılamaya aday ürünler öneriyorum. Hazırsanız hemen başlayalım:

EPSON EcoTank L3210

İlk önerim EPSON firmsının çok fonksiyonlu bir ürünü olan EcoTank L3210 modeli. Bu çok fonksiyonlu yazıcı, baskı, fotokopi, tarama ve kenarlıksız fotoğraf baskısı işlevlerini tek cihazda birleştiriyor. Kartuş yerine özel olarak tasarlanmış mürekkep şişeleri kullanan ve bu sayede düşük maliyetle yüksek kaliteli baskılar alma imkânı sunan EcoTank L3210, 3 yıl yetecek kadar mürekkep yüklü olarak geliyor. Bu süre içinde hiçbir masrafa girmeden 8100 sayfaya kadar siyah-beyaz ve 6500 sayfaya kadar da renkli baskı alabilirsiniz.


Yorumlar