Öğrenciler için tablet bilgisayar tavsiyeleri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Öğrencilere bilgisayar yerine tablet bilgisayar satın almak, ekonomik bir çözüm olması nedeniyle aileler tarafından çokça tercih ediliyor. Tablet bilgisayarlar, bütçe dostu bir çözüm olmalarının yanında, kolay kullanılabilir olması, her yere taşınabilmesi, öğrencilere hem eğitim hem de eğlence amaçlı destek olması nedeniyle çok popüler.

Aileler tarafından çocuklara satın alınabilecek en ideal teknolojik oyuncaklardan biri olan tablet bilgisayarların farklı özelliklerde ve farklı fiyat seviyelerde modelleri bulunuyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim öğrencilere hitap edecek fiyat seviyesi nispeten uygun tablet bilgisayar seçeneklerini öneriyorum.

HUAWEI MatePad T10 9.7″ tablet

Tavsiye edeceğim ilk tablet bilgisayar, HUAWEI firmasının MatePad T10 modeli. 9.7 inç büyüklüğünde IPS ekrana sahip olan ve bu ekranda 1280×800 piksel çözünürlüğünde görüntüler sunan bu ürün, 2GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip. 5 megapiksel arka, 2 megapiksel ön kamerası bulunan HUAWEI MatePad T10 tablet bilgisayar, 5100 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

Yorumlar