En popüler aksiyon kamerası modelleri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Hareket halinde çekim yapmamızı sağlayan aksiyon kameraları, son dönemde çok popüler. Özellikle spor ve gündelik faaliyetleri kaydetmek içi kullanılan aksiyon kameraları, hafif ve kolay taşınabilir olmalarıyla dikkat çekiyor. Aksiyon kameralarıyla, bisiklet, motosiklet veya kaykay ile dolaşırken, paraşütle atlarken, doğa sporları yaparken bile titreşimsiz görüntüler yakalamak mümkün.

Bu hafta baharın gelişiyle doğaya dönüş başladığını göz önüne aldım ve MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim en popüler aksiyon kamerası modellerini incelemeye koyuldum. Hazırsanız öne çıkan aksiyon kamerası modellerine yakından bakalım:

GOPRO Hero 10 Black Aksiyon Kamerası

Tavsiye edeceğim ilk aksiyon kamerası, GOPRO firmasının Hero 10 Black modeli. Bu kamera, 5.3K video ve 23MP fotoğraflar çekebiliyor. HyperSmooth 4.0 video sabitleme teknolojisiyle titreşimi azaltan kayıtlar yapabilen bu kamera, Bluetooth ve WiFi kablosuz bağlantı teknolojilerini destekliyor.

Dilerseniz kaydedilen görüntüler buluta aktarabilir ve telefon ya da bilgisayarınızdan kolayca paylaşabilirsiniz. 10 metreye kadar su geçirmez olan GOPRO Hero 10 Black aksiyon kamerasını, dilerseniz sualtı aktivitelerinizde de kullanabilirsiniz. Daha derinde çekim yapmak içinse koruyucu aksesuar kullanmanız gerekir.

Yorumlar