Mutfağınız için mikrodalga fırın önerileri


MELİH BAYRAM DEDE

Hızlıca yemek ısıtmak ya da pişirmek için mikrodalga fırınlardan yararlanıyoruz.

Mutfakta az yer kaplamalarının yanı sıra, zaman ve enerjiden tasarruf etme fırsatı da sunan bu ürünlerin farklı markalar tarafından piyasaya sunulmuş farklı modelleri var.

Programlanabilir ve farklı gıdalara göre ayarlanabilir olan mikrodalga fırınların setüstü ve ankastre modelleri mevcut.

Mikrodalga fırınlar, kullanıldığı ortama estetik olarak uyum sağlaması için genellikle beyaz ve siyah renk seçenekleriyle vitrinlerde yerini alıyor.

Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim mikrodalga fırınlara yakından bakacağız. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

SIEMENS FF023LMS1 20 Lt Mikrodalga Fırın

Mikrodalga ile pişirme ve ısıtma fonksiyonlarına sahip olan SIEMENS firmasının FF023LMS1 model ürünü, 4’ü çözme, 3’ü pişirme olmak üzere 7 farklı program seçeneğiyle geliyor.

LED ekran ve elekronik saati bulunan SIEMENS FF023LMS1 mikrodalga fırın, kullanıcısına kolay kontrol ve programlama imkânı sunuyor. Kullanıcılar isterse bir favori program belirleyerek bunu gerektiğinde hızlı erişim için kaydedebiliyor.

Ürün, LED teknolojisiyle verimli aydınlatma ve dolayısıyla optimum enerji verimliliği sağlıyor. Çocuk emniyet kilidi ve güvenlik için kendiliğinden kapanma özelliği de ürünün artı özelliklerinden.


Yorumlar