Bahar gezintisi için elektrikli ‘scooter’ önerilerim

 


MELİH BAYRAM DEDE

Havaların ısınmaya başlaması ve baharın gelmesiyle birlikte, son dönemde şehir içi ulaşımda popüler olan ‘scooter’ları yollarda daha çok görmeye başladık. Maliyetin düşük olması ve buna karşın sağladığı azami fayda nedeniyle bu teknolojik oyuncaklar çokça tercih ediliyor. Özellikle fazla eğimli olmayan güzergâhlarda evden işe ya da okula gidip gelmek için bu ürünler çok ideal.

Katlanabilir olmaları büyük avantaj

Gerektiğinde katlanabilir olmaları ve toplu taşıma araçlarına da alınabilmeleri nedeniyle orta mesafe yolculuklar için de ‘scooter’lar tercih edilebiliyor. Bu hafta MediaTrend internet mağazasından ayağınızı yerden kesecek elektrikli ‘scooter’ önerilerinde bulunuyorum. Hazırsanız gelin hemen başlayalım:

SEGWAY Ninebot KickScooter MAX G30E II

Şehir içinde uzun mesafe kat etmek isteyenlere hitap eden SEGWAY Ninebot KickScooter MAX G30E II, 350 Watt’lık motordan güç alarak, tek şarjla 65 km. yol alabiliyor. 25 km/saat hızında yolculuklar vadeden üründe şişme lastikleri sayesinde de kullanıcısına daha konforlu bir deneyim sunuyor.

Tüm veriler renkli ekranda

Sürüş hızını, Bluetooth bağlantısını, hata kodlarını, sürüş modunu ve pil seviyesini gösteren renkli ekranı bulunan SEGWAY Ninebot KickScooter MAX G30E II, IPX5 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu sayede tüm hava koşullarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yorumlar