Keenetic Buddy 4 Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

İnternet bağlantısının ev ya da ofisinizde her yerde sorunsuz olarak kullanılabiliyor olması her zaman mümkün olamayabiliyor. Kablosuz internet sinyalini, çok katlı ya da geniş evlerde, büyük boyutlu ofislerde, her noktaya sorunsuz ulaştırmak kolay değil. 

Bu sorunu gidermek ve interneti her noktaya ulaştırmak için, Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici ürünler kullanmak gerekiyor. Bu noktada, Keenetic Buddy 4, tek cihazda üç fonksiyonu sunan ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. 

Üründe Menzil Genişletici, Access Point ve Köprü Modu bulunuyor. İhtiyacınıza göre bu modlardan herhangi birini tercih edebiliyorsunuz. Bu tür ürünler, Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici yanında, repeater, range extender ve menzil artırıcı, Wi-Fi Güçlendirici gibi isimlerle de anılıyor. Bu arada Buddy 4, Keenetic kullanıcılarının uzun zamandır beklediği ürünlerden biri. O nedenle ayrı bir önem taşıyor.

Cihazın üzerinde 2 adet 3 dBi gücünde harici anten bulunuyor. Bu antenler, rakiplerine oranla daha iyi bir menzil genişletme performansı sunuyor. Herhangi bir adaptör gerektirmeden doğrudan duvar prizine takılarak kullanıldığı için, kablo karmaşası ve görüntü kirliliği yaratmıyor.

Keenetic Buddy 4 Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 


Yorumlar