Tecno Nightingale N1 bluetooth kulaklık incelemesi

 


MELİH BAYRAM DEDE

Tecno Nightingale N1, kafa üstü kullanım için tasarlanmış bir kulaklık. Ürüne genel olarak baktığınızda kaliteli izlenim veren malzeme kullanıldığını fark edebiliyorsunuz. Kulaklığın genel tasarımında siyah renkler hâkim. Kulaklıkların iki yanında dikey olarak gri renkte Tecno yazısı bulunduğunu görüyoruz.

Kulaklık bandının uzunluğu kafa yapısına göre kolayca ayarlanabiliyor. Ayrıca kulaklığın başlıkları esnek bir yapıya sahip ve ihtiyaca göre ileri geri esneyebiliyor. Nightingale N1, kulaklarınızı tamamen içine alan hafızalı köpük kullanılmış olan yumuşak yastıkları sayesinde dış seslerden mümkün olduğu oranda izolasyon sağlıyor.

Tecno Nightingale N1 model kablosuz kulaklığın ses kalitesi, bu fiyattaki bir ürüne göre fena değil. 40 mm. dinamik sürücülerle gelen Tecno Nightingale N1’de Bass-Tiz ses dağılımı gayet dengeli ve bass sesleri de tatmin edici seviyede güçlü.

Bluetooth kulaklıklarda şarj ömrü çok önemli. Tecno Nightingale N1’de 520 mAh pil bulunuyor ve tek şarjla 47 saat kullanım ömrü vadediyor. Bu da çok iyi bir süre. Kulaklığınızı uzun süre şarj etmeden kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Uygun fiyatlı bluetooth kulaklık | Tecno Nightingale N1 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.


YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 


Yorumlar