Tek şarjla 70 gün | Logitech MX Anywhere 3 mouse incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

Daha önce Logitech’in üst seviye kablosuz faresi MX Master 3’ü incelemiştim. Bugünkü konuğum MX Anywhere 3 ise MX Master 3’ün daha kompakt ve daha sınırlı versiyonu adeta. MX Master 3, MX Keys ile iyi bir ikiliyken; MX Anywhere 3, MX Keys Mini ile iyi bir ikili olabilir.

Farenin her iki yan yüzeyi silikon malzemeden üretilmiş. Kullanım sırasında konforlu kadifemsi bir hissiyat veriyor. Malzeme kalitesi oldukça iyi. Bu arada, MX Anywhere 3 fare, MX Master 3’ün aksine simetrik olarak tasarlanmış. Dolayısıyla benim gibi her iki elini de dinlendire dinlendire fare kullananların seveceğini umuyorum.

MX Anywhere 3 farenin üzerinde 6 adet tuş bulunuyor. Bunlar; sağ ve sol klik, kaydırma tekerleğindeki orta tıklama, mod geçiş düğmesi, ileri-geri düğmeleri. 

MX Anywhere 3 farede, MX Master 3’te olduğu gibi çelik malzemeden yapılmış ve tek bir pikselde bile duracak kadar hassasiyete sahip MagSpeed adı verilen manyetik kaydırma tekerleği mevcut.

Bu da, MX Anywhere 3’ün kaydırma tekerleğiyle saniyede bin satır kaydırma yapılabilmesini sağlıyor. Bu kaydırma tekerleği yüksek hassasiyete ve yüksek hıza sahip olmasına karşın çok sessiz çalışıyor.

MX Anywhere 3’te yüksek hassasiyetli sensör mevcut. Bu da daha az hareketle daha çok işlem gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. 4000 DPI değerindeki bu sensör, sıradan bir fareden 5 kat daha hassas.

Bu sensör sayesinde MX Anywhere 3 fare cam yüzeyde bile sorunsuz kullanılabiliyor. Sensör hassasiyeti gerektiğinde 50 DPI’lık kademeler halinde 200 ile 4000 DPI arasında ayarlanabiliyor. Ürün Bluetooth ve Unifying alıcı ile bağlanıyor.

Logitech MX Anywhere 3 mouse incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar