Dizüstü bilgisayarınızı sıcaktan koruyacak soğutucu ürünler


MELİH BAYRAM DEDE

Dizüstü bilgisayarımızdan iyi bir performans elde edebilmek için, ısınmasını önleyecek tedbirleri almamız gerekir. Bilgisayarımızda üretici tarafından soğutma için önlem olarak fan ve hava yolu tertibatı kullanılmıştır. Bu önlemler her ne kadar belli bir seviyeye kadar yeterli olsa da, ek önlemler almak gerekebilir. Öncelikle çalışma ortamımızın sıcaklığı, bilgisayarımızdan alacağımız verimle doğrudan ilişkilidir. Her şeye rağmen çalışma ortamımızın sıcaklığını her mevsimde istenilen seviyede tutmak elimizde olmayabilir.

Bilgisayarınızın sağlıklı çalışması için

Bu durumda laptop soğutucusu kullanmanız bilgisayarınızın sağlıklı çalışması için isabetli olacaktır. Laptop soğutucuları hem ısınmayı önler hem de hava kanallı yapıları ve soğutucu fanlarıyla bilgisayarınızın sıcaklığını düşürmenize yardımcı olur, daha verimli çalışmasını sağlar. Bu yazıda, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim laptop soğutucusu önerilerinde bulunuyorum.

TRUST GXT 278 17.3” 4xFan Laptop Soğutucu

Bilgisayarınızın yazın aşırı ısınarak performansının düşmesini önlemek için tercih edebileceğiniz ilk ürün, TRUST firmasının GXT 278 model laptop soğutucusu. 17.3 inç büyüklüğünde olan bu laptop soğutucusu, ekran büyüklüğü 17.3 inçe kadar olan tüm taşınabilir bilgisayarlar için uygun bir seçenek. Aydınlatmalı olan pervanelerin hızının 4 farklı seviyede ayarlanabildiği bu ürün dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor ve bilgisayarınızı serin tutma görevini başarıyla yerine getiriyor. İhtiyaç duymadığınız anlarda, meselâ kışın, pervaneleri kapatabiliyorsunuz. Ürünün yüksekliği 3 seviye ayarlanabiliyor ve kolay taşıma için kablo saklama alanı bulunuyor.

Kapsama alanı sorununun ilacı | Keenetic Buddy 4 Wi-Fi Mesh ve Menzil Genişletici incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Yeni videolardan haberdar olmak için Telegram kanalıma da abone olabilirsiniz: https://t.me/melihbayramdede

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede
Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede
Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede
Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdede
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yorumlar