Babalara en güzel hediye: Erkek kişisel bakım ürünleri


MELİH BAYRAM DEDE

Babalar Günü’nde babamıza hediye almak istediğimizde, çeşitli hediye seçenekleri arasında karar vermekte zorlanırız. Pek çok alternatif olmakla birlikte, erkek kişisel bakım ürünleri değerlendirileceklerden biri olabilir. Çok fonksiyonlu tıraş makineleri, bir başka deyişle erkek bakım setleri birçok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Saç kesme ve düzeltme, sakal kesimi ve biçimlendirme, burun ve kulak tüylerini alma gibi özellikler, her ihtiyaç için farklı bir cihaz almaya gerek bırakmıyor. Şarjlı olmaları nedeniyle kablosuz olarak kullanılabilen, gerektiğinde başlıkları musluk altında yıkanabilen bu tür cihazlar, fiyatları itibariyle de gayet makul.

Bu hafta Babalar Günü yaklaşması nedeniyle MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı erkek bakım setini inceledim ve satın alma kararınıza yardımcı olmaya çalıştım. Hazırsanız, sözü fazla uzatmadan erkeklerin favorisi olan ve genellikle Babalar Günü hediyeleri arasına da giren bu ürünlerin detaylarına geçelim:

BRAUN MGK3220 6in1 Erkek Bakım Seti

BRAUN firmasının erkek bakım seti, saç şekillendirme, sakal kesme ve yüz tüylerini temizleme gibi görevleri sorunsuz yerine getirecek şekilde tasarlanmış bir ürün. Yedi farklı başlığa sahip olan bu setle, farklı uzunluklarda kesim yapılabiliyor. 

On saat içinde tam şarj olan bu tıraş makinesi, tek şarjla 50 dakika tıraş yapabiliyor. Uzun veya kalın tüyleri asılmadan ve çekmeden kolayca kesebilen üründe, ömür boyu keskinliğini korumayı garanti eden yeni bir bıçak teknolojisi kullanılmış.

Video: Uygun fiyatlı bluetooth kulaklık | Tecno Nightingale N1 incelemesi



Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Yorumlar