Doğada size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri

 


Farklı ses kaynaklarından müzik oynatmayı destekleyen kablosuz hoparlörler büyük ilgi görüyor. Bu yazıda gittiğiniz her yere kolaylıkla götürebileceğiniz, doğada ve tatilde, özetle her yerde size eşlik edecek kablosuz hoparlör modelleri öneriyorum.

MELİH BAYRAM DEDE

Kablosuz hoparlör, akıllı telefonunuz ya da tabletinizdeki müzikleri çevrenizdekilerle paylaşabilmenizi ve müziğin keyfini dostlarınızla birlikte daha güçlü yaşayabilmenizi sağlayan bir dijital oyuncak. Bağlantı için Bluetooth teknolojisinden yararlanan, bazı modellerin AUX girişini de desteklediği kablosuz hoparlörler son dönemde çok popüler.

Küçük boyutları sizi yanıltmasın

Müzik dinlemenin yanında telefon görüşmeleri için de kullanılabilen kablosuz hoparlörler, birden fazla cihaz kullanılarak daha geniş ses etkisi oluşturmak için de ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Suya ve toza dayanıklı olmaları nedeniyle, sorun çıkarmadan her yerde size eşlik edebilecek kablosuz hoparlörler, küçük boyutlarına rağmen gayet tatmin edici ses deneyimi sunuyor.

Gün boyu şarjı bitmeyen modeller var

Şarj ömrüyle iddialı modellerin yer aldığı bu kategoride, gerektiğinde telefonunuzu şarj edebilecek ürünler de mevcut. Bu yazıda kablosuz hoparlör satın almayı planlayanlara ürün seçimine yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelin şimdi MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim kablosuz hoparlörlere yakından bakalım:

JBL Go 2

Gittiğiniz her yere müzik keyfini taşımanızı sağlayacak olan JBL firmasının Go 2 model bluetooth hoparlörü, tek şarjla 5 saat kullanım ömrü vadediyor. Akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdaki müzikleri kablosuz olarak çalabilen bu dijital oyuncak, IPX7 standardında su geçirmezlik özelliğine sahip. Bu sayede havuz ya da plajda bile müzikten kopmamış oluyorsunuz. Müzik dinlemenin yanında telefon görüşmelerinizi yapmak için de kullanabileceğiniz Go 2 kablosuz hoparlör, dilerseniz kablolu olarak da istediğiniz ses kaynağından müzik oynatmayı destekliyor.

Video: Ruijie Reyee RG-EW300 PRO incelemesi | 300Mbps Wireless Smart Router incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanala abone olmayı unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

Yorumlar