Ruijie Reyee RG-EW300 PRO incelemesi | 300Mbps Wireless Smart Router


MELİH BAYRAM DEDE

Ruijie firmasının Reyee RG-EW300 PRO model router’ının incelemesiyle karşınızdayım. 

Router’lar genellikle kablosuz internet ağının yayın kalitesini iyileştirmek, daha geniş kapsama alanı elde etmek ve daha sağlıklı iletişim için tercih ediliyor. Router’lar, büyük veya çok katlı daireler, villalar ile ofisler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Reyee RG-EW300 PRO, Router, Repeater, WISP (Wireless Internet Service Provider) ve AP (Access Point) olarak kullanılabilen, çok yönlü bir ürün.

Reyee RG-EW300 PRO, kolay kurulum ve yönetim avantajı sunan bir ürün. Cihazı isterseniz bilgisayar, isterseniz akıllı telefon kullanarak kısa sürede kurabilirsiniz.

Reyee Router mobil uygulamasını App Store ya da Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz. Bilgisayardan eriştiğiniz yönetim sayfasında olduğu gibi, mobil uygulamada da ağınızı yönetmeniz için tüm ayarları göreceksiniz.

Reyee RG-EW300 PRO router, Wi-Fi 4 yani 802.11n teknolojisini destekliyor ve 2.4 Ghz. bandında yayın yapıyor. Cihazın sunduğu maksimum internet hızı ise 300Mbps. Bu cihaza bağlı önerilen kullanıcı sayısı 8. Ağa bağlanabilecek maksimum kullanıcı sayısı ise 16. 

EW300PRO, Tekrarlayıcı Modu ile tüm Ruijie-Reyee ürünleri ve diğer markaların ürünleriyle sorunsuz çalışabiliyor. Universal repeater olarak kablosuz sinyallere bağlanarak tekrar edebiliyor.

Cihazın yayınının güçlü  olmasını sağlayan unsurların başında 5dBi gücündeki çok yönlü antenler geliyor. Cihaz, sinyal yükseltici devrelerle desteklendiğinden sunduğu kapsama alanı gayet iyi.

Ruijie Reyee RG-EW300 PRO incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar