Gürültü geçirmeyen kulaklık | MixBuds ANC Pro TWS incelemesi

 


MELİH BAYRAM DEDE

MixBuds ANC Pro, True Wireless Stereo (TWS) yani gerçek kablosuz stereo kategorisinde yer alan bir ürün. En önemli özelliğiyse, Aktif Gürültü Önleme (ANC) teknolojisi içeriyor olması.

AAC/SBC yüksek kaliteli kod çözme teknolojilerine sahip olan ve 10 mm sürücüleri bulunan ürün, kayıpsız ve tatmin edici ses deneyimi sunuyor. Derin bas ve yüksek tiz sesleri gayet iyi kalitede alabiliyorsunuz. Ses dağılımı da gayet dengeli.

Üründe kapasitif kulak içi takma algılama özelliği var. Kulaklığı çıkardığınızda müzik otomatik olarak duruyor. Kulaklığı taktığınızda kaldığı yerden devam ediyor.

Her iki kulaklıkta da dokunmatik yüzey bulunuyor. Bu alanlara dokunarak çeşitli kontrolleri yerine getirebiliyorsunuz. Müzik başlatma, durdurma, parça atlama gibi fonksiyonlar, müzik dinlerken telefonu kullanmanıza gerek bırakmıyor. 

Çağrı cevaplama, bekletme, sonlandırma işlevlerini kulaklığın dokunmatik yüzeyinden gerçekleştirmek mümkün. 

Aktif Gürültü Önleme fonksiyonunu açmak ya da kapatmak da yine dokunmatik yüzey kullanılarak gerçekleşiyor.

MixBuds ANC Pro’da Aktif Gürültü Önleme teknolojisinin yanı sıra, altı adet mikrofonla desteklenen Çevresel Gürültü Engelleme (ENC) özelliği mevcut.

Bu teknoloji, arka plandaki gürültüleri bastırarak, telefon görüşmelerinizi dış seslerden etkilenmeden gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Ürün Hybrid ANC teknolojisi kullanıyor. Yani hem kulaklık içinde hem de kulaklık dışındaki mikrofonları kullanarak gürültüleri önlüyor. MixBuds ANC Pro’nun telefon görüşmeleri sırasındaki mikrofon performansı gayet yeterli. Ses testini videoda görebilirsiniz.

MixBuds ANC Pro TWS incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: http://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar