Sizi hayata bağlayacak taşınabilir şarj cihazı önerileri

 


Akıllı cihazlarınızın şarjının ummadığınız bir anda bitmesi, sevdiklerinizle iletişimden kopmanız anlamına gelir. Bu duruma düşmemek için tek ihtiyacınız olan şey, yanınızda güçlü bir taşınabilir şarj cihazı bulundurmaktır.

MELİH BAYRAM DEDE

Gün içinde en yoğun anlarda, akıllı telefon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar ve fotoğraf makinesi gibi birçok elektrikli cihazımızın şarjımızın bitmesi keyfimizi kaçırır. Hele o an dışarıdaysak, cihazlarımızı şarj etmek için priz bulma şansımız da olmaz. O nedenle yanımızda taşınabilir şarj cihazı bulundurmak hayatî önem taşır.

Örnek vermek gerekirse, akıllı telefonumuzun şarjının bitmesi sevdiklerimizle iletişimimizin tamamen kopması demektir. Eğer şehirden uzak bir bölgedeysek, örneğin bir doğa yürüyüşüne çıktıysak, şarjımızın bitmesi sonucu bize ulaşılamaması, hayatta olduğumuzdan bile endişe duyulmasına neden olabilir. Böyle bir duruma düşmemek için, enerji kaynakları konusunda tedarikli olmakta her zaman fayda var.

BASEUS QPow 10.000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı

İlk önerim, bilindik taşınabir şarj cihazlarından daha küçük boyutta, buna karşılık biraz daha kalın hatlara sahip olan BASEUS firmasının QPow model 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı, her an yanınızdan ayırmayacağınız hayat kurtarıcı bir aksesuar. Tüm akıllı cihazlarınıza güç verebilecek yetenekte olan bu ürün, farklı tasarımıyla sıra dışı.

3A 15Watt çıkış gücüne sahip olan ve hızlı şarj desteği bulunan bu üründe LCD ekran olması artı özelliklerden. BASEUS QPow taşınabilir şarj cihazı, yanınızda kolayca taşıyabilmeniz için bir de kordona sahip. Ürünün Apple ürünleri için Lightning, diğer ürünler için USB Type-C çıkışlı modelleri ve farklı renk seçenekleri mevcut. Cihazınıza uygun olan çıkış bağlantısı modeli kolayca bulabilirsiniz.

TCL 30 SE akıllı telefon incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar