Öne çıkan akıllı bileklik modelleri

 


Sağlıklı bir hayat için hareketli bir yaşantıya sahip olmak gerekiyor. Attığınız adımları takip etmenin, kendinizi her geçen gün daha fazla adım atmak için motive etmenin, hedefinizi takip etmenin yolu da teknolojiden geçiyor. Bunun için en pratik ve ekonomik ürün ise akıllı bileklikler.

MELİH BAYRAM DEDE

Sağlıklı bir yaşam için aktivitelerimizi raporlamak ve ona göre kendimize çekidüzen vermemiz şart. Uzmanlar günde en az 10 bin adım yürümeyi öneriyor. Günlük olarak attığımız adım sayısı, nabız, harcadığımız kalori, stres seviyesi, uyku kalitesi ve kanımızdaki oksijen değeri gibi temel verileri kaydetmek için akıllı bileklik sahibi olmak yeterli. Akıllı bileklikler, akıllı saatlere oranla daha uygun fiyat seviyesinde ürünler olmaları nedeniyle, her zaman cazip bir elektronik oyuncak. Bu kategorideki ürünler akıllı bant olarak da adlandırılıyor.

Sağlık verilerimiz cep telefonumuzda

Akıllı bileklikler, akıllı telefonumuzla eşleştiriliyor ve yükleyeceğimiz mobil uygulaması içerisinde bize tüm verileri sunuyor. Bu veriler sayesinde geçmişe dönük aktivitelerimizi kontrol edebiliyoruz. Örneğin son bir hafta içinde günlük attığımız adım ortalaması, yine hafta içinde ortalama uyku süresi gibi verilere bakarak, bu oranlar düşükse, gelecekte dikkat etmemiz gerektiğini anlayabiliyoruz. Uyku takibi desteği bulunan akıllı bileklikler, uyku kalitemizin iyileştirilmesi için bize önemli veriler sunuyor ve önerilerde bulunuyor.

TCL 30 SE akıllı telefon incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede 

Yorumlar