Akıllı priz ile hayatı kolaylaştırın

 


MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı priz ürünleri, evimizdeki elektrikli cihazları yönetmek için bize yardımcı olan pratik araçlar. Nerede olursak olalım, evimizdeki bir elektrikli cihazın durumunu uzaktan kontrol edip, gerektiğinde müdahale edebiliyoruz. Dışarı çıktığımızda, “Acaba ütüyü fişten çektim mi?”, “Işıkları kapattım mı?” gibi sorularla meşgul olmak böylece tarihe karışıyor.

Bir cihazı açık bırakıp bırakmadığımızı saniyeler içinde akıllı telefonumuzdaki mobil uygulamadan görebiliyor, eğer açık bırakmışsak, tek dokunuşla kapatabiliyoruz. Bu avantaj evimizi daha güvenli hâle getirmemizi sağlıyor.

Enerji tasarrufu için de tercih ediliyor

Güvenliğin yanı sıra, gereksiz yere elektrik sarfiyatı da bu teknoloji sayesinde önlenebiliyor. Gerçek zamanlı olarak güç tüketimini takip etmek imkânı sunan akıllı prizler sayesinde, evimizde hangi cihazın ne kadar ne kadar güç tükettiğini aylık olarak görebiliyoruz.

Android ve iOS uygumaları destekleyen akıllı prizler, akıllı telefonun yanında sesli komutlarla da yönetilebiliyor. Birçok akıllı prizde, Google Asistan ve Amazon Alexa desteği mevcut. Bu hafta MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim akıllı priz modellerine yakından bakıyoruz.

BILICRA Join Akıllı Priz

Evinizdeki elektrikli cihazları uzaktan yönetmek için tavsiye edeceğim ilk ürün, BILICRA firmasının Join model akıllı prizi. Kablosuz iletişim teknolojisi olarak WiFi kullanan cihaz, IEEE 802.11b/g/n destekli ve ağınızla 2.4 GHz bandında veri alışverişi yapıyor. Android ve iOS cihazlara uyumlu mobil uygulaması bulunan BILICRA Join akıllı priz, kurulum ve kullanım kolaylığı açısından da avantajlı bir ürün.

Pusat Clutch Gamepad incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yorumlar