MagSafe uyumlu taşınabilir şarj cihazları

 


MELİH BAYRAM DEDE

MagSafe uyumlu şarj cihazları, mıknatıslı yapısıyla kablosuz şarj deneyimini ileri noktaya taşıyan aksesuarlar. Akıllı telefonunuza yapışan bu yenilikçi aksesuarlar, iPhone cihazlarınızı güvenli bir şekilde hızlı olarak şarj etmenizi sağlıyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim MagSafe uyumlu şarj cihazlarına yakından bakıyoruz. Hazırsanız, gelin hemen başlayalım:

BASEUS Magsafe Mini Wireless 6.000 mAh

6.000 mAh kapasiteli ve 20W güç sağlayan Baseus firmasının MagSafe Mini model kablosuz şarjlı taşınabilir şarj cihazı iPhone akıllı telefonlarınız için ideal aksesuarlardan biri. Type-C bağlantı dsetekli olan ve 4 saatte şarj olan MagSafe uyumlu bu cihaz, güç içinde size ekstra enerji sağlıyor. 8X12 cm boyutlarında olan BASEUS MagSafe Mini 250 gram ağırlığında.

ANKER 622 Magsafe 5000 mAh MagGo

Kablosuz şarj için ANKER’in Magsafe uyumlu 5000 mAh kapasiteli bu ürünü seçeneklerden biri. Masa üstünde durması için katlanabilir ayağı bulunan ANKER 622 MagSafe, iPhone telefonları kablosuz şarj etmek için başarılı çözümler arasında yer alıyor. Farklı renk seçenekleri de bulunan bu taşınabilir şarj cihazının hızlı şarj destekli olması önemli avantajlardan.

Pusat Clutch Gamepad incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yorumlar