Pusat Clutch Gamepad incelemesi


MELİH BAYRAM DEDE

Monster Notebook, oyun ekosistemini yeni aksesuarlarla zenginleştirmeye devam ediyor. Şirketin bu kez sürprizi Pusat Clutch adlı Gamepad oldu. Çoklu platform desteğine sahip bu ürün oldukça başarılı.

Tasarım tarafına geldiğimizde tutuş hissiyatı iyi olan ve kaliteli bir izlenim veren bir ürünle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim.

Bu oyun kolunun tasarımı, telefon tutucusu takılmadığı anlarda kapatılan özel bir kapağa sahip. Böylece daha derli toplu bir görüntü veriyor.

Ayrıca 2.4 Ghz’lik nano alıcıyı kullanmadığınız zamanlarda bu kapağın arkasındaki mıknatıslı yuvasında saklayabiliyorsunuz. Bu da alıcının kaybedilmesi gibi riskleri önlediği için güzel düşünülmüş bir incelik.

Değiştirilebilir D-Pad tuşu ve her biri farklı renklerde olan aksiyon tuşlarıyla kişiselleştirilebiliyor olması büyük avantaj. Pusat Clutch Gamepad, X-A-Y-B tuşlarında bulunan RGB led göstergeleri sayesinde hem şık hem keyifli bir oyun deneyimi sağlıyor.

Cihazda, Nintendo Switch ve PC için titreşim sensörü, Nintendo Switch içinse hareket sensörü teknolojisi destekleniyor. Titreşimli geri bildirim özelliği, Turbo Modu ile birleştiğinde Pusat Clutch Gamepad ile daha gerçekçi bir oyun deneyimi elde etmek mümkün oluyor.

Pusat Clutch Gamepad incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede


Yorumlar