Çekmiyorsa çaresi var | Ruijie Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici


MELİH BAYRAM DEDE

Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici, modem ya da router’ın kablosuz ağ mesafesinin yetersiz kaldığı durumlarda devreye giriyor.

Menzil genişleticiler, kablosuz internet ağının kapsama alanını genişletmek için hem pratik hem de ekonomik çözümler olarak öne çıkıyor.

Eğer kullandığımız modem ya da router’ın Wi-Fi sinyali, ev ya da işyerinizin her noktasına ulaşmıyorsa, menzil genişleticiyle bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Üründe iki adet 4 dBi gücünde yönlendirilebilir anten bulunuyor. Ön alt kısımda üç kademeli sinyal gösterge LED’leri mevcut.

Cihazın üst kısmında WPS butonu ile mavi sistem durum LED’i bulunuyor. Bu LED sürekli yandığı sürece cihazınızın sorunsuz çalıştığından emin olabilirsiniz.

Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici’nin kurulumu çok kolay. Bu cihazı, tak-çalıştır basitliğinde hemen ağınıza dahil edebilirsiniz.

Reyee RG-EW300R, üç farklı senaryoda kurulabiliyor. Bunlar Wi-Fi yineleyici olarak kurmak, WPS özelliği ile kurmak veya cihazı ethernet kabloyla modem ya da router’a doğrudan bağlamak.

RG-EW300R model Wi-Fi menzil genişleticisi, Wi-Fi 4 yani 802.11n teknolojisini destekliyor ve 2.4 Ghz. bandından yayın yapıyor. Cihazın sunduğu maksimum internet hızı 300Mbps.

Ruijie Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede

Yorumlar