Direksiyona geçin | Logitech G G923 Driving Force


 MELİH BAYRAM DEDE

Yarış oyunlarını direksiyon kullanarak oynamanın keyfi bir başka. Bu amaçla satın alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri, Logitech firmasının G G923 Driving Force model yarış direksiyonu. Metal ve deri malzemeden üretilmiş, gerçeklik hissi veren direksiyonu ve metalden yapılmış gaz, fren ve debriyaj pedalları ile ayrıca satılan vites koluyla bu set, size adeta gerçek bir aracın içindeymiş gibi hissiyat veriyor.

Şirketin oyun aksesuarlarını pazara sunduğu Logitech G serisinde yer alan Logitech G G923 Driving Force yarış direksiyonu, özel Trueforce adlı geri bildirim teknolojisiyle desteklenmiş durumda. Oyun içi fiziksel efektlere doğrudan bağlanan bu yarış direksiyonu, farklı pistlerden kalkış yaparken son derece gerçeklik hissi veren bir geri bildirime sahip.

Pistonların pompalamasından vites geçişlerindeki gerçekçi etkiye, aracınız hızlandığındaki savrulmalara ve keskin virajlara girdiğinizde yaşayacağınız heyecanlara kadar pek çok etken bu direksiyon setiyle daha iyi fark edilir hâle geliyor. Tüm bu etkenler, oyundan alacağınız keyfi katlıyor.

Ruijie Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:



Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede



Yorumlar