Hepsi Bir Arada (All In One) bilgisayar modelleri


MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayar kasasının monitörün arkasına gizlendiği Hepsi Bir Arada bilgisayarlar, kullanıldığı mekanlara da estetik olarak uyum sağlıyor. İngilizce ‘All in One’ olarak ifade edilen bu ürün kategorisi, hem ofisler hem de evler için oldukça ideal. Hepsi Bir Arada bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlara oranla daha az yer kapladığı ve kablo karmaşasına neden olmadığı için tercih ediliyor.

HP Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Masa üstünde derli toplu bir bilgisayar arayanlara tavsiye edeceğim ilk ürün, HP firmasının 6F8P0EA numaralı Hepsi Bir Arada (All In One) modeli. Intel i5 işlemciden güç alan ve 8GB RAM’e sahip olan bu bilgisayarda, veri depolama için 512GB SSD bulunuyor. 1920 x 1080 çözünürlük sunan 23.8 inç büyüklüğünde bir ekranı bulunan ürünle klavye ve fare de birlikte geliyor. Microsoft’un güncel işletim sistemi Windows 11 yüklü gelen bilgisayar, günlük işler için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

LENOVO Hepsi Bir Arada Bilgisayar

Hepsi Bir Arada bilgisayarda bir başka alternatif de LENOVO firmasının F0FW00RATX modeli. Intel i5 işlemciden güç alan bu üründe 8GB RAM ve veri depolama için 512GB SSD bulunuyor. 27 inç büyüklüğündeki IPS ekranında 1920 x 1080 çözünürlük sunan LENOVO F0FW00RATX Hepsi Bir Arada Bilgisayar, Windows 11 Home işletim sistemi yüklü geliyor. Kutusundan çıkardığınız anda hemen kullanmaya başlayacağınız şekilde klavve ve fare gibi çevre birimleriyle gelen bu bilgisayar, günlük kullanım için yeterli performansı size sunuyor.

Ruijie Reyee RG-EW300R Wi-Fi Menzil Genişletici incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar