HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

 


MELİH BAYRAM DEDE

Bu videoda HyperGear markasına ait üç üründen söz edeceğim. Bunlar, Xpods Pro TWS bluetooth kulaklık, yüksek hızlı şarj imkânına sahip olan bir powerbank ve yine yüksek hızlı şarj imkânı sunan duvar şarj cihazı.

ABD'li HyperGear, uygun fiyatlı performans ürünlerine odaklanan bir marka. Şirketin, taşınabilir şarj cihazlarından kablosuz kulaklıklara yenilikçi ve işlevsel ürünleri var. HyperGear ürünleri, 2020 yılından beri Türkiye’de Bilkom güvencesi ile sunuluyor. Gelin şimdi vakit kaybetmeden bu ürünleri incelemeye geçelim.

Xpods Pro, TWS yani Gerçek Kablosuz Stereo kategorisinde yer alan bir kulaklık. Ürün 3’ü beyaz, 3’ü da siyah olmak üzere 6 takım kulak silikonuyla geliyor. Bu sayede kulaklığınızı hem renk hem de kulak içi boyutu açısından özelleştirebiliyorsunuz.

XpodsPro TWS kablosuz kulak içi kulaklık, kullanıcı dostu dokunmatik sensörlü otomatik kontrol mekanizması ve güçlü ses özellikleri ile konforlu bir deneyim sunuyor. Sadece 38 gram ağırlığındaki Xpods Pro kablosuz kulaklık, mat beyaz plastik bir taşıma kutusuyla geliyor. Bu taşıma kutusu, oldukça kaliteli bir hissiyat veriyor.

Bu kulaklığın kullanım süresi tek şarjla 5 saat. Taşıma kutusundaki batarya da 20 saatlik enerji sağlıyor. Xpods Pro, böylece kullanıcısına 25 saate kadar kablosuz özgürlük fırsatı sunuyor. Pili azaldığında cihazı sadece 10 dakika şarj ederek 1 saat kullanma şansı elde ediyorsunuz.

HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Telegram: https://t.me/melihbayramdede


Yorumlar