SONY ZV-1F Vlog kamera ve fotoğraf makinesi neler sunuyor?


MELİH BAYRAM DEDE

CANON, EOS M50 modelini video içerik üreticileri için “Vlogger Kit” olarak paketledi ve bu kulvarda öncü oldu. EOS M50, zaman içinde MARK II olarak güncellendi ve halen video içerik üreticileri için yerini ve önemini koruyor. Bu arada biraz geç kalmış olsa da CANON’un ardından SONY, ZV-1F modelini “Vlog Kamera” olarak duyurdu ve kulvarda kendi alternatifini oluşturdu.

Video içerik üreticileri açısından çok pahalı modeller ve çok sayıda seçenek bulunmasına rağmen, bu işe giriş için hâlâ EOS M50 ve SONY ZV-1F gözde ürünlerden. Bu yazıda SONY’nin ZV-1F modeline yakından bakacak ve video içerik üreticilerine neler sunduğuna değineceğiz. Hazırsanız, gelin hemen başlayalım.

YouTuber’lar için hazır bir çözüm

ZV-1F, üretici firma tarafından, “Kullanım kolaylığı ve büyüleyici görüntü kalitesi ile içerik üreticileri ve vlogger’lar için sonraki ideal adım” olarak nitelendiriliyor. Video ve fotoğraf çekmek için pratik çözümlerden biri olan ZV-1F, YouTuber’lar için hazır bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

İster tek başına ister grup halinde video çekimleri, isterse ürün inceleme videoları olsun; hedefiniz hangisiyse, SONY, ZV-1F o amaca hizmet edecek ideal çözümlerden biri. Görüntüde otomatik olarak objelere odaklanma teknolojisi, kullanıcısının işini çok kolaylaştırıyor. Ürün çekiyorsanız, bu kamera ürüne odaklanıyor.

Keenetic Hopper router incelemesi | AX1800 Mesh Wi-Fi 6



Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Sosyal medyada lütfen beni takip edin:

YouTube: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede

Instagram: https://www.instagram.com/melihbayramdede

Tiktok: https://www.tiktok.com/@melihbayramdede

Facebook: https://www.facebook.com/melihbayramdedecom

Twitter: https://twitter.com/melihbayramdede

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melihbayramdede

Yorumlar