Fitbit Versa 3 akıllı saat neler sunuyor?

 


MELİH BAYRAM DEDE

Fitness odaklı ürünler denilince ilk akla gelen markalardan olan Fitbit, güç geçtikçe farklı ürünler geliştiriyor. Bu yazıda Fitbit’in Versa 3 modelinde yakından bakacak ve kullanıcılarına neler sunduğundan söz edeceğiz.

Günlük aktivite ve antrenman öncesi Günlük Hazırlık Puanı bilgisi veren ve antrenman rutininizi optimize etmenizi sağlayan bir ürün Versa 3. Aktif Bölge Dakikaları özelliğiyle aktif olduğunuz dakikaları ölçümleyen Versa 3, günlük aktivitelerinizi takip etmeniz için size iyi bir metrik sağlıyor. Sizi gün içinde sürekli bilgilendiren Versa 3, iyi bir yol arkadaşı.

Kalp ritmini 7/24 takip etme özelliği bulunan Versa 3, kalp atış hızı bilgilerini gerçek zamanlı gösteriyor ve kaydediyor. Düzensiz Kalp Ritmi (Atriyal Fibrilasyon) bildirimleri verebilen Versa 3, Aktif Bölge Dakikaları ile de aktivite peformansınız ile yağ yağma gibi verileri anlık olarak sağlıyor. Fitbit uygulaması üzerinde SpO2, solunum hızı, kalp atış hızı değişkenliği ve daha fazla sağlık bilgisi görebiliyorsunuz.

Versa 3, antrenman sırasında müzik ve podcast dinlemek için gerekli desteği sunan bir akıllı saat, Spotify üzerinden gerekli kontrolleri yapabiliyor ve egzersizlerinizi daha eğlenceli hâle getirebiliyorsunuz. Cihaz ayrıca müzik yüklemek için ‎4 GB dahili depolama alanına sahip.

Formunuzu korumak için Fitbit’in desteklediği 20 farklı egzersiz modu arasından seçim yapabiliyorsunuz. Fitbit, hareket halindeyken egzersizlerinizi otomatik olarak tanımlayarak, aktivite verilerinizi kaydediyor.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!


Yorumlar