Harman Kardon Onyx Studio 8 bluetooth hoparlör neler sunuyor?

 


MELİH BAYRAM DEDE

Samsung Electronics’in yan kuruluşu ABD merkezli Harman International Industries’in bir bölümü olan Harman Kardon firması, ev ve araba ses ekipmanlarında uzman bir kuruluş. Şirketin ürettiği üst seviye ses ekipmanları, tatmin edici sonuçlar veren cihazlar olarak öne çıkıyor.

Bu yazıda Harman Kardon’un farklı tasarımı ve yüksek performanslı ses kalitesiyle dikkat çeken Onyx Studio 8 model bluetooth hoparlör ürününe yakından bakacağız.

Akustik mühendislik tecrübesi

Üstün ses performansı ile dikkat çeken Onyx Studio 8, Harman Kardon’un her geçen gün gelişen akustik mühendisliği tecrübesiyle üretilmiş eşsiz bir dijital oyuncak.

Onyx Studio 8, müzik dinlemenin yanı sıra akıllı telefonunuzla eşleştirerek konferans görüşmeleri yapmak gibi farklı amaçlar için ideal bir çözüm.

Kendini otomatik kalibre ediyor

Onyx Studio 8’in tasarım özelliklerine baktığımızda, birinci sınıf malzemelerden üretildiğini ve anotlanmış alüminyum kulpa sahip olduğunu görüyoruz. Bu kulpu sayesinde onu evinizde bir odadan diğer odaya taşımanız kolaylaşıyor.

Bu taşınabilir hoparlör, yeri değiştirildiğinde ses performansını bulunduğu ortama göre optimize etmek için kendini otomatik olarak kalibre ediyor. Ses düzeni için ayar yapmanıza gerek kalmadan en iyi ses performansı size sunuyor.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar