Kameralı akıllı kapı zili ile üst düzey güvenlik

 

MELİH BAYRAM DEDE

Evinizin güvenliği için S-LINK firmasının Swapp SL-EG22 model kameralı akıllı kapı zili oldukça kullanışlı bir ürün. Kapınıza gelenleri görebilme ve gerektiğinde iki yönlü olarak konuşabilme imkânı sunan bu akıllı kapı zili, siz yokken kapınıza gelen kişilerin fotoğrafları ile video görüntülerini kaydedebiliyor.

Böylelikle evinizin çevresinde olan bitenden haberdar olabiliyorsunuz. Aynı zamanda akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz mobil uygulamayla da desteklendiğinden, nerede olursanız olun evinizin güvenliğinden habersiz kalmıyorsunuz. Kapı önünde hareket algılandığında veya biri zile bastığında telefonunuza otomatik olarak bildirim gelmesi faydalı bir özellik.

İki temel parçadan oluşuyor

S-LINK Swapp SL-EG22 kameralı akıllı kapı zili temel olarak iki parçadan oluşuyor. Birincisi kapınızın önüne monte edeceğiniz dış ünite. Diğeri ise evinizin içindeki her hangi bir prize takacağınız iç ünite. Ürünün kutusundan iki adet şarjlı pil ile dış üniteyi monte etmeniz için vida ve dübeller çıkıyor.

Dış ünitenin üzerinde hareket algılayıcı (PIR) sensör, kamera, mikrofon, zil butonu ve alt tarafında ise hoparlör mevcut. Dış ünitenin iç arka tarafından pili azaldığında şarj etmeniz için USB girişi bulunuyor. Zilinizin pili azaldığında kapı önünden söküp, şarj etmeniz gerekiyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar