Modeminizin enerjisi kesilmesin: TUNÇMATİK Nano UPS


MELİH BAYRAM DEDE

Elektrik kesintilerinde ev ya da işyerinizdeki modemin devre dışı kalması iletişimin de kesilmesi demek. Cep telefonları, tablet bilgisayar ile taşınabilir bilgisayarımız içlerindeki batarya sayesinde elektrik kesintilerinde bile hizmet vermeye devam ederken, iletişimde en önemli faktör olan modemimizin devre dışı kalması çok rahatsız edicidir.

Çözüm: Güç kaynağı

Geniş bant internet hizmeti aldığımız ve kablolu ya da kablosuz olarak internet hizmetini bize ulaştıran modemlerin elektrik kesintilerinde devre dışı kalmaması için kesintisiz güç kaynaklarından destek alabiliriz. Daha büyük güçte çözümler olabildiği gibi, tek bir cihaz için yeterli olan bir çözümle tanıştıracağım sizi.

Adaptör görünümünde

TUNÇMATİK firmasının Nano UPS Telecom Edition adlı bu ürünü, şebeke elektriği kesintilerinde otomatik olarak devreye giriyor. Ev ya da işyerlerindeki geniş bant internet modemlerinin enerji kesintilerinden etkilenmeden hizmet vermeye devam etmesi için tasarlanan ürün, güvenlik kamerası, switch ve DECT telefon gibi ürünler için de kullanılabiliyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar