Menzil genişletici ile ölü noktaları ortadan kaldırın


MELİH BAYRAM DEDE

Bu hafta MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim Zyxel firmasının WRE6505 v2 model menzil genişletici ürününü inceleyeceğiz. Bu ürün evinizdeki kablosuz ağın kapsama alanını genişletmek ve olası ölü noktaları ortadan kaldırmak için ideal bir çözüm. Zyxel WRE6505 V2, ayrıca Access Point ve Repeater yani Tekrarlayıcı olarak da yapılandırılabiliyor.

Kompakt ve şık bir tasarıma sahip olan ürün, doğrudan elektrik prizine takıldığı için ayrıca bir adaptör gerektirmiyor. Ürünün kurulumu da çok kolay. Üzerindeki WPS düğmesine bir kez basıp, ardından kablosuz yönlendiriciniz veya ağ geçidinizdeki WPS düğmesine bastığınızda Zyxel WRE6505 v2 mevcut Wi-Fi ağınızın bilgilerini alarak otomatik olarak kullanıma hazır hâle geliyor.

Üç farklı kullanım senaryosu

Kurulum sonrası ürünü, evinizde bugüne kadar kablosuz ağın kapsama alanı içerisine girmeyen her hangi bir noktadaki bir prize takarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Zyxel WRE6505 v2, evinizdeki kablosuz ağın adıyla yayın yapacak ve bilgisayar, televizyon, akıllı telefon ve tablet gibi tüm cihazlarınızla otomatik olarak iletişim kuracak.

Zyxel WRE6505 v2, Wi-Fi ağınızı üç farklı metotla genişletme imkânı sunuyor. Hem 2,4 GHz hem de 5 GHz bantlarını aynı anda kullanmak için Normal Modu, daha iyi kablosuz kapsama alanı elde etmek için yalnızca 2,4 GHz bandını genişleten Menzil Modu’nu veya daha iyi kablosuz performans için yalnızca 5 GHz bandını genişletmek için Hız Modu’nu seçebilirsiniz.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar