Mikrodalga fırın satın alırken bunlara dikkat


MELİH BAYRAM DEDE

Hızlıca yemek ısıtmak ya da pişirmek için mikrodalga fırın ürünlerinden yararlanıyoruz. Mutfakta az yer kaplamalarının yanı sıra, zaman ve enerjiden tasarruf etme fırsatı da sunan bu ürünlerin farklı markalar tarafından piyasaya sunulmuş farklı modelleri var.

Programlanabilir ve farklı gıdalara göre ayarlanabilir olan mikrodalga fırınların setüstü ve ankastre modelleri mevcut. Mikrodalga fırınlar, kullanıldığı ortama estetik olarak uyum sağlaması için genellikle beyaz ve siyah renk seçenekleriyle vitrinlerde yerini alıyor.

Önceliğiniz ısıtma mı, pişirme mi?

Mikrodalga fırın alırken teknik özelliklerine, program sayısına, Watt olarak pişirme kapasitesine dikkat etmeniz gerekir. Sadece ısıtma ve temel pişirme işlevlerini kullanacaksanız 700Watt cihazlar sizin için yeterli olacaktır.

Daha komplike yemekler pişirme, ızgara yapma gibi daha fazla işlevden yararlanmayı düşünüyorsanız, alacağınız mikrodalga fırının en az 1000Watt güçte olmasına dikkat etmenizde yarar var. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı markanın mikrodalga fırınlarına yakından bakacağız. Hazırsanız gelin vakit kaybetmeden hemen başlayalım:

KOENIC KMW 202351 W 20 L Mikrodalga Fırın

KOENIC firmasının KMW 202351 model mikrodalga fırını 20 litre pişirme haznesi kapasitesine sahip. Mikrodalga gücü 700 Watt olan bu ürün, klasik mikrodalga fırın fonksiyonlarının yanında buz çözme özelliği de içeriyor. Döner tabla sayesinde gıdaların her tarafına ısının eşit şekilde dağılması sağlanıyor. Böylece daha lezzetli gıdalar hazırlanması kolaylaşıyor. Güç seviyesini kademe kademe ayarlayabildiğiniz bu fırın, zamanlama fonksiyonuyla da her gıda için uygun zamanı ayarlamanızı ve dolayısıyla istediğiniz lezzeti elde etmenizi sağlıyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar