Oyuncu kulaklığı satın almak isteyenlere dört öneri

 

MELİH BAYRAM DEDE

Oyun tutkunları için ne önemli aksesuarlardan biri kulaklık. İyi bir kulaklık konforunuzu artıracak ve sevdiğiniz oyunlardan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Oyuncu kulaklığı satın almadan önce, nasıl bir ürüne ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz.

Kablolu mu kablosuz mu? Kulaklığı sadece bilgisayarınızda mı kullanacaksınız ya da ‘Evde kullanacağım bu kulaklığı, dışarı çıkarken yanıma alayım telefonumdan da müzik dinleyeyim’ diye mi düşünüyorsanız. Farklı amaçlar için kullanacaksanız, kablosuz bir kulaklık sizin için daha işlevsel olacaktır.

Tercihiniz kablolu kulaklıktan yanaysa bu kez hem 35 mm hem de USB destekli ürünlere bakmalısınız. Böylece kulaklığınızı bilgisayarınızda USB ile telefon ya da tabletinizde ise 3.5 mm jak ile kullanma şansına sahip olursunuz.

İhtiyaç duyduğunuz özellikler kadar ayırdığınız bütçe de önemli. İhtiyaçlarınızla bütçeniz arasında bir denge kurarak, sizin için en uygun kulaklığı bulabilirsiniz. Bu haftaki yazımda, size satın alma kararınızı vermenizde yardımcı olabilmek için MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı markanın oyuncu kulaklığı modelini öneriyorum.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar