Laptop soğutucu ile bilgisayarınızı sıcaktan koruyun


MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarımızda üretici tarafından soğutma için önlem olarak fan ve hava yolu tertibatı kullanılmıştır. Bu önlemler her ne kadar belli bir seviyeye kadar yeterli olsa da, ek önlemler almak gerekebilir. Bireysel olarak alabileceğiniz en iyi önlem, laptop soğutucu kullanmaktır.

Bilgisayarınızın sağlıklı çalışması için

Laptop soğutucuları hem ısınmayı önler hem de hava kanallı yapıları ve soğutucu fanlarıyla bilgisayarınızın sıcaklığını düşürmenize yardımcı olur, daha verimli çalışmasını sağlar. Bu yazıda, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim laptop soğutucusu önerilerinde bulunuyorum.

DAYTONA DYT810 Laptop Soğutucu

Tavsiye edeceğim ilk laptop soğutucu, DAYTONA firmasının DYT810 modeli. 6 adet fanla bilgisayarınızın sıcaklığını düşürme görevini üstlenen bu aksesuar, LCD ekrana ve kontrol tuşlarına sahip. Ayrıca LED aydınlatmalı olması da görsel olarak çalışma ortamınıza zarafet katıyor. 

Port kaybı yaşamıyorsunuz

Bilgisayarınızın yüksekliğini göz hizanıza göre ayarlamak için farklı kademelerde ayar imkânı mevcut. Metal ızgaralı bu laptop soğutucuda bir USB girişi ile yine bir adet USB çıkışı mevcut. Bu da demek oluyor ki, bilgisayarınızdan çıkan USB kablo bu aksesuara enerji sağlarken, laptop soğutucudan size bir adet USB çıkış veriliyor ve böylece port kaybı yaşamıyorsunuz.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar