Projektör ile sinema keyfini tatilde de yanında taşı


MELİH BAYRAM DEDE

Yeni nesil teknolojilerle desteklenen akıllı projeksiyon cihazı modelleri, eğlenceyi yanınızdan ayırmamanızı sağlıyor. Tatile, yazlığa ya da kampa giderken dijital eğlence servislerini içeren ve aradığınız eğlenceli içeriklere kolayca erişmenizi sağlayan taşınabilir projeksiyon cihazı ürünleri, farklı kaynaklardan görüntü oynatma yeteneğiyle mucizevi cihazlar. İsterseniz Android TV platformunda yer alan YouTube başta olmak üzere tüm eğlence servisleri uygulamalarını kullanarak, isterseniz tablet bilgisayar ya da akıllı telefonunuzdaki görüntüleri direkt yansıtarak eğlenceye giriş yapabilirsiniz. 

Akıllı projeksiyon cihazları, flaş bellek, oyun konsoları, Blu-Ray oynatıcılar ile Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+, HBO Max ve Hulu gibi yayın akış servislerini destekliyor. Size de sadece keyifli anların tadını çıkarmak kalıyor. Bu yazıda, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim projektör cihazları önerilerinde bulunuyor ve tatilde size eşlik edecek cihazı seçmenize yardımcı oluyorum.

Anker Nebula Capsule II 200 ANSI Lümen 720p Projeksiyon Cihazı

Cola kutusuna benzer tasarımıyla her yere kolayca taşıyabileceğiniz Anker firmasının Capsule II model projeksiyon cihazı, Android TV’yi parlak 720p, 200 ANSI lümen görüntü ile birleştiren bir cihaz. Google Asistan, 3600’den fazla uygulama ve Chromecast desteği sunan bu ürün, 100 inç’e varan ekran boyutuyla eğlenceyi tatilde de dilediğiniz yere götürebilmenizi sağlıyor. HDMI, USB gibi fiziksel bağlantılar ile Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz iletişim teknolojilerini destekleyen Anker Capsule II projeksiyon cihazı, tek şarjla 2.5 saate kadar kesintisiz izleme deneyimi sunuyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!


Yorumlar