Tatilde yanınızdan ayırmayacağınız bluetooth hoparlör modelleri

MELİH BAYRAM DEDE

Bluetooth hoparlör, tatilde müziğin keyfini daha yüksek dozda yaşamanızı sağlayacak olan bir dijital oyuncak. Akıllı telefon başta olmak üzere pekçok kaynaktan müzik oynatmayı mümkün kılan bluetooth hoparlörler, kolay taşınabilir olması nedeniyle gittiğiniz her yere kolaylıkla götürebileceğiniz cihazlar.

Tatilde, doğada, yazlıkta, kampta; özetle her yerde size eşlik edebilen kablosuz hoparlörler, akıllı telefonunuz ya da tabletinizdeki müzikleri çevrenizdekilerle paylaşabilmenizi ve müziğin keyfini dostlarınızla birlikte daha güçlü yaşayabilmenizi sağlıyor. Bazı modellerin AUX girişini de desteklediği kablosuz hoparlörler son dönemde revaçta.

Gelen çağrıyı cevapla

Bluetooth hoparlörler, sadece müzik dinlemek için değil, aynı zamanda telefon görüşmeleri için de kullanılabiliyor. Müzik dinlerken telefonunuza gelen çağrıyı cevaplayabiliyor ve görüşmelerinizi bluetooth hoparlör üzerinden yapabiliyorsunuz. Çağrı sonlandığında ise bir süreliğine ara verilen müzik keyfiniz kaldığı yerden devam ediyor.

Şarj ömrüyle iddialı modellerin yer aldığı bu ürün kategorisinde, gerektiğinde telefonunuzu şarj edebilecek ürünler de bulmak mümkün. Bu yazıda kablosuz hoparlör satın almayı planlayanlara ürün seçimine yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelin şimdi MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim kablosuz hoparlörlere yakından bakalım:

JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör

Tek şarjla 5 saat kullanım ömrü vadededen JBL firmasının Go 3 model bluetooth hoparlörü, gittiğiniz her yere müzik keyfini taşımanızı sağlıyor. Akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdaki müzikleri kablosuz olarak çalabilen bu dijital oyuncak, IP67 standardında su geçirmezlik özelliğine sahip.

Bu sayede havuz ya da plajda bile müzikten kopmamış oluyorsunuz. Müzik dinlemenin yanında telefon görüşmelerinizi yapmak için de kullanabileceğiniz Go 3 kablosuz hoparlör, dilerseniz kablolu olarak da istediğiniz ses kaynağından müzik oynatmayı destekliyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!


Yorumlar