Çocuklara tatilde eşlik edecek tablet bilgisayar önerileri


MELİH BAYRAM DEDE

Tablet bilgisayarlar, bütçe dostu bir çözüm olmalarının yanında, kolay kullanılabilir olması, her yere taşınabilmesi, çocuklara hem eğitim hem de eğlence amaçlı destek olması nedeniyle çok popüler. Bu nedenle çocukların tatilde ideal arkadaşları olarak her zaman cazip geliyor. Çocuklara bilgisayar yerine tablet bilgisayar satın almak da ekonomik bir çözüm olması nedeniyle aileler tarafından çokça tercih ediliyor.

Her bütçeye uygun model bulabilmek mümkün

Aileler tarafından çocuklara tatil hediyesi olarak satın alınabilecek en ideal teknolojik oyuncaklardan biri olan tablet bilgisayarların farklı özelliklerde ve farklı fiyat seviyelerde modelleri bulunuyor. Kısa bir araştırmayla, her bütçeye uygun tablet bilgisayar modelleri bulabilmek mümkün. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim çocuklara hitap edecek fiyat seviyesi nispeten uygun tablet bilgisayar seçeneklerini öneriyorum. Hazırsanız, haydi gelin, hemen başlayalım:

Samsung Galaxy Tab A8

10.5 inç büyüklüğündeki TFT (WUXGA) teknolojili ekranında Full-HD (1920 x 1200) görüntüler sunan Samsung firmasının Galaxy Tab A8 model bu tablet bilgisayarı, çocuklar için ideal seçeneklerden biri. 32GB veri depolama alanı, 3GB RAM ile gelen bu tablet bilgisayar, UniSOC T618 işlemci ile iyi bir performans sunuyor. Android 11 işletim sistemi yüklü gelen bu tablet, güncel Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz teknolojilerini destekliyor. Gerektiğinde fotoğraf çekilebilmesi için 8 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kameraya sahip. 30 FPS video kaydedebilen, 7 mm x 247 mm x 157 mm boyutlarındaki bu cihazın ağırlığı ise 476 gram.

‘Teknoloji ve Hayat’ adlı kitabım çıktı. Satın alma bilgisini burada bulabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar