Evinizin güvenliği için ideal kamera tavsiyeleri


MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı güvenlik kameraları, evinizi ve çevresini 7/24 gözleyerek olası riskler konusunda sizi bilgilendiren cihazlar. Hırsızlık başta olmak üzere pek çok tehditleri size uyarı göndererek bildiren ve tüm olayları kaydeden bu akıllı cihazlar, bugün güvenlik için olmazsa olmaz çözümler haline gelmiş durumda. 

Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden her yerden evinizin güvenlik durumunu takip etme imkânı sunan akıllı güvenlik kameraları, içerdikleri sensörler sayesinde evinizde beklenmeyen bir hareket olduğunda harekete geçiyor ve bu vakaları kaydederek, size anında bildirim ve görüntü gönderiyor.

EZVIZ CS-DB2 Akıllı Kapı Zili ve Güvenlik Kamerası

Akıllı kapı zili formatındaki EZVIZ firmasının CS-DB2 model ürünü, güvenlik kamerası özelliklerini de bünyesinde barındıran pratik bir çözüm. Bu ürün, kapınızın önüne monte edeceğiniz bir kameralı kapı zili ile evinizin içinde yer alan ve Wi-Fi ağınıza bağlanan iç üniteden oluşuyor. 

Akıllı telefonunuzdan uzaktan kontrol ve takip imkânı sunan bu ürün, 7/24 2K video kaydediyor ve 5 metrelik kızılötesi gece görüşü, geniş görüş açısı ve hareket algılama teknolojileriyle çok iyi sonuç veriyor. Gelenlerle kapıyı açmadan uzaktan konuşma imkânı sunan EZVIZ CS-DB2 akıllı kapı zili, ses değiştirme özelliğine sahip. 

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar