Çocuk saati satın alma rehberi


MELİH BAYRAM DEDE

Akıllı çocuk saati, yaşı küçük çocuklarına cep telefonu vermek istemeyen ancak sürekli onunla iletişimde kalmak ve yerini takip etmek isteyen aileler tarafından tercih ediliyor. Çocuk saati satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli faktörlerin başında, güvenlik ve izleme özellikleri gelir. 

GPS izleme, konum paylaşımı ve güvenli bölge belirleme gibi özellikler sayesinde çocuğunuzun nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Bu özellikler genel olarak piyasadaki tüm akıllı çocuk saatlerinde bulunmaktadır.

Çocuğunuzla her zaman iletişimde kalın

Akıllı çocuk saati, ebeveynlerin telefonlarına yüklenen bir mobil uygulamaya bağlı çalışır. Çocuk saatini satın aldıktan sonra, kullanma kılavuzundaki yönergeleri takip ederek, telefonunuza önerilen mobil uygulamayı yükleyebilir ve çocuğunuzun saatiyle bağlantısını kurabilirsiniz. 

Bu uygulama telefonunuz üzerinden çocuğunuzun konumunu takip etmenizi, gerektiğinde onunla yazılı, sesli ve görüntülü görüşme yapmanızı sağlar. İhtiyaç duyduğunda çocuğunuz da sizinle iletişim kurabilir. Bu durumda siz gelen çağrıyı cevaplayarak görüşmenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Su sıçramalarına, toza ve darbelere dayanıklı

Çocuk saatleri fotoğraf çekme ve video kaydetme özelliğine sahiptir. Ayrıca birçok modelde çocukların keyifli zaman geçirmesi için çeşitli oyunlar ile hesap makinesi gibi uygulamalar da yer almaktadır. Çocuk saatleri genellikle 2 güne kadar pil ömrü sunar. Su sıçramalarına, toza ve darbelere dayanıklıdır.

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati incelemesi


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar