En popüler klavye ve mouse setleri

 


MELİH BAYRAM DEDE

Bilgisayarı verimli kullanabilmek, elbette kullanışlı çevre birimlerine sahip olmakla ilgili. Bunların başında bilgisayarla iletişimimizi sağlayan klavye ve mouse setleri gelir. Öyle ki, tercih edeceğimiz klavye ve mouse, bu nedenle büyük önem kazanır.

Klavye ve mouse satın almadan önce ihtiyacımızı belirlememiz gerekir. Eğer bilgisayarı daha çok oyun ve eğlence amaçlı kullanıyorsak, oyuncu klavyesi ve mouse’u kategorisindeki ürünlere yönelmemiz gerekir. Eğer oyun ve eğlence öncelikli değilse, iş ve eğitim odaklı isek, farklı bir kategori ilgi alanımızda olacaktır.

Bu yazıda iki farklı kategoride klavye ve mouse seti seçenekleri öneriyorum. Tavsiye edeceğim ilk iki set, oyun ve eğlence odaklı ve kablolu çözümler olacak. Diğer iki ürün ise, iş ve eğitimi önceleyenler için kablosuz klavye ve mouse setlerinden oluşuyor. Eğer hazırsanız, MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim dört farklı klavye ve mouse setine yakından bakalım.

RAMPAGE Fitment KM-GX7 Klavye ve Mouse Seti

Bilgisayarı oyun odaklı kullananlar için RAMPAGE Fitment KM-GX7 Gaming Set, komple bir çözüm sunuyor. Setin içerisinde RGB aydınlatmalı klavye ve mouse’un yanında, mousepad ve yine RGB aydınlatmalı bir kulaklık daha yer alıyor. Özellikle oyuncular için tasarlanan ve Windows PC’lerle uyumlu olarak geliştirilen bu set, aynı zamanda bağlantı standardı olarak da USB’yi destekliyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

[Podcast] Başarısızlığı başarı gibi pazarlamak


Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar