Öğrenciler için tablet bilgisayar önerileri

 


Öğrencilere masaüstü ya da dizüstü bilgisayar yerine tablet bilgisayar satın almak, ekonomik bir çözüm olması nedeniyle aileler tarafından çokça tercih ediliyor. Tablet bilgisayarlar, bütçe dostu bir çözüm olmalarının yanında, kolay kullanılabilir olması, her yere taşınabilmesi, öğrencilere hem eğitim hem de eğlence amaçlı destek olması nedeniyle çok popüler.

Farklı fiyat seviyelerinde modeller var


Aileler tarafından çocuklara satın alınabilecek en ideal teknolojik oyuncaklardan biri olan tablet bilgisayarların farklı özelliklerde ve farklı fiyat seviyelerinde modelleri bulunuyor. Bu yazıda MediaMarkt internet mağazasından seçtiğim öğrencilere hitap edecek fiyat seviyesi nispeten uygun tablet bilgisayar seçeneklerini öneriyorum.

HUAWEI Matepad 11.5″ tablet bilgisayar


Tavsiye edeceğim ilk tablet bilgisayar, HUAWEI firmasının MatePad modeli. 11.5 inç büyüklüğünde IPS ekrana sahip olan ve bu ekranda 2200×1440 piksel çözünürlüğünde görüntüler sunan, 120Hz ekran yenileme hızı bulunan ürün, 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip. 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamerası bulunan HUAWEI MatePad tablet bilgisayar, 7700 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

Uygun fiyatlı kulaklık HyperGear Xpods Pro TWS, powerbank ve duvar şarj cihazı incelemesi

Yeni videolardan haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!



Yorumlar