RAZER Seiren V2 Pro yayıncı mikrofonuna yakından bakalım

 


İçerik üreticileri için tasarlanmış dinamik bir mikrofon olan Razer Seiren V2 Pro, ses kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken bir ürün.

MELİH BAYRAM DEDE

Çevrimiçi mecralarda yayın yapmak isteyenler için tasarlanan mikrofonlara, yayıncı mikrofonu adı veriliyor. Profesyonel ses kayıt cihazları kategorisinde yer alan bu ürünler, podcast yayınları, canlı video akış yayınları, radyo programları ve YouTube videoları gibi alanlarda içerik üretimi için ideal. Razer Seiren V2 Pro, profesyonel düzeyde prodüksiyon kalitesine sahip olmak isteyenlere hitap ediyor. Yayınlarda ses kalitesini daha ileri taşımak isteyenler için tercih edilebilecek bu ürün, tak-çalıştır kurulumu ve pratik kullanımı nedeniyle oldukça başarılı.

30 mm Dinamik Mikrofon

Düşük frekanslara sahip olan mikrofonu üst tarafına doğru konuşacak şekilde ayarladığınızda, sesiniz profesyonel düzeyde yakalanıyor ve daha iyi kayıtlar elde ediliyor. 30 mm dinamik mikrofon içeren Razer Seiren V2 Pro, geleneksel kardioid mikrofonlara oranla daha fazla gürültü bastırma özelliğine sahip. Bu sayede sesiniz gürültüsüz şekilde ve en iyi kalitede yayına gönderiliyor.

Yüksek Geçiş Filtresi

Razer Synapse aracılığıyla etkinleştirilen yüksek geçiş filtresi, istenmeyen düşük frekansları keserek arka plandaki bilgisayar gürültüsü gibi sesleri ortadan kaldırıyor ve sesinizi adeta ses yalıtımlı bir stüdyoda yakalanmış gibi sunuyor. Diğer yandan yüksek geçiş filtresi, bilgisayarınızın ya da klimanızın sesi ile arka plandaki uğultu gibi istenmeyen düşük frekansları keser. Böylece ses geçirmez bir stüdyodaymış gibi yayınlar yapmanızı ve kayıtlar almanızı sağlar.

Kolay Erişim Düğmeleri

Razer Seiren V2 Pro, sesteki düşük ya da yüksek seviyeleri otomatik olarak sınırlayarak mikrofon kazancını ayarlıyor. Yayına ideal seviyede ve bozulmamış sesler gönderilmesi sağlanıyor. Yayın yaparken veya kayıt alırken, yapmanız gereken ayarlar hemen elinizin altında. Mikrofonun üzerindeki ses seviyesi, kazanç ayarlama ve sessize alma düğmeleriyle temel ayarları yapabilirsiniz. Ayrıca sesinizin yayına gitmesini istemediğiniz anlarda sessize alma düğmesi kırmızı, yayın sırasında yeşil renkte yanıyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

[Video] Oyuna keyif kat | Pusat Clutch Gamepad incelemesi


Yeni içeriklerden haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar