Akıllı telefon kiralama hizmeti nedir?



Her zaman güncel teknolojiler içeren cihaz kullanabilmek isteyenler için, akıllı telefon kiralama hizmeti öne çıkıyor. Peki süreç nasıl işliyor. Detaylar bu yazıda.

Teknoloji sürekli gelişiyor. Buna karşın her daim güncel teknolojiler içeren bir akıllı telefon kullanmak için harcama yapmak zorundasınız. Akıllı telefon satın almanın yanında kiralama da bir alternatif olarak çıkıyor son dönemde. Akıllı telefon kiralama hizmeti ile ihtiyaç duyduğunuz en yeni cep telefonlarını kullanma şansına sahip oluyorsunuz. Hem de uygun ve esnek ödeme yöntemleriyle.

24 aya kadar taksit imkânı

İstediğiniz akıllı telefonu kredi kartınızla 12 taksitle ya da anlaşmalı banka finansmanı ile 12 veya 24 aylık taksitlerle kiralama fırsatı sunuluyor. En cazip yönü ise kiralanan akıllı telefonların sıfır ve üretici garantisinde olan cihazlar olması. Kiraladığınız ürünün kutusu ilk defa kiralama sırasında açılıyor. Bu da akıllı telefon kiralama sistemini cazip hale getiren etkenlerden.

Kiralama hizmeti verilen mağazalar

MediaMarkt İstanbul’da Pendorya AVM, Viaport AVM, Metrogarden AVM, Forum İstanbul AVM ve Özdilek Park AVM, İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM, Ankara’da Optimum AVM ve Forum AVM, Bursa’da Carrefoursa Bursa AVM, Adana’da M1 AVM ve Optimum AVM, Mersin’de Forum AVM ve Kayseri’de Forum AVM mağazalarında akıllı telefon kiralama hizmeti sunuyor.

Hasara karşı maksimum koruma

Kiralanan telefonların güvenliği için önlem alınıyor. Kiralanan cihaza ekran koruma uygulaması yapılıyor ve cihaz için koruyucu kılıf veriliyor. Kiralama süresi boyunca yıpranmış ve kullanıma uygun olmayan ekran korumaları, MediaMarkt mağazalarında ücretsiz değiştirebiliyor. Kiraladığınız cihazla ilgili tüm konular hakkında Smart Kirala Asistan Hizmeti‘nden destek alabiliyorsunuz. Oluşabilecek garanti içi veya dışı arıza veya hasarlarda tüm servis süreç Smart Kirala şirketi tarafından takip ediliyor.

‘Teknoloji ve Hayat’ kitabımı buradan satın alarak bana destek olabilirsiniz.

[Video] Baseus Encok W05 TWS kablosuz kulaklık incelemesi


Yeni içeriklerden haberdar olmak için buradan kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!

Yorumlar